Snart intensivkurs-dags!

Hejsan!
Tiden har bara flugit iväg. Så vad har gjort under denna sommaren? Inte speciellt mycket faktiskt! 
 
Jobb och körkort har varit fokus denna sommar, mest det andra. S frågade mig en dag om jag inte har en hobby. Jag var tvungen att fundera (hehe). Träning är ett av mina stora intressen, sen är det att fota och inreda och "greja". Men det har inte blivit mycket sådant. Utan jag har mest varit en mobilzombie och spanat instagram och facebook när jag inte haft "bättre" för mig. Så jag insåg att jag behöver nörda mindre mobil hehe. MEN körkort känns jätteviktigt för mig så då känns det värt att lägga ner mycket tid på det. Intensivkursen börjar på måndag. Nervöst men jag ser fram emot det! 
Saknar att umgås med mina vänner, inte blivit mycket sådant heller tyvärr. Men kommer bli kvar i Sollefteå nu ett tag (ett år kanske) så då hinner jag förhoppningsvis se dom mera :) Men en av dom kanske flyttar till Luleå snart, en bor i Timrå och en är kvar i Sollefteå så har inte så många att umgås med haha! Men det är kvalité iaf :)
Kommer bli ganska "intensivt" dom två veckor som kommer då det blir att köra på morgon/dagar och jobba på kvällen. Men tar jag körkortet kommer all möda vara värt det!!!
Men nu har jag helg så kommer bli lite övningskörning men ska också njuta av god mat och umgås med pojkvän mm :)
Vardag | | Kommentera |
Upp